אספרגוס המלך!!!
אספרגוס - מתכון בסיסי, פשוט להכנה וטעיםםםם!
האספרגוס ידוע כשופע יתרונות בריאותיים וטעם משגע, החיסרון היחיד שלו זה המחיר אך בשביל הטעם שלו הוא בהחלט שווה!
עשיר בנוגדי חימצון, ויטמינים, ברזל, חומצה פולית ויש שמעניקים לו את תואר הכבוד - מזון על, אין ספק שהוא ראוי לכך!
רכיבים:
כ 300 גרם אספרגוס
3 שיני שום
2 כפות שמן זית
מלח הימלאיה
פלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 210 מעלות
קוטמים את קצוות האספרגוס - כ 2 ס"מ מבסיסו.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ועליה מניחים את האספרגוס ואת התיבול של השמן זית, שום כתוש, מלח ופלפל.
צולים 8-10 דקות.
מוציאים מהתנור ומתענגים!
הערות:
ניתן לחלוט 3 דקות במים רותחים ואז להכין על מחבת פסים - גם יוצא משגע!
יש שאוהבים להוסיף לו מעט לימון סחוט טרי בזמן ההכנה.
אהבת? נשמח לשמוע על כך!
